Back to All Events

Kennismakings-workshop

Mindful parenting

Data: Dinsdag 15 januari 2020

Tijden: 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Schapenzandweg 12 te Diepenveen

Trainer:  Veroni Nij Bijvank 

Investering:   € 15,- inclusief mede opvoeder, zoals partner, opa/oma of oppas

Kleding:  gemakkelijk zittende kleding wordt aanbevolen

Als ouder met opgroeiende kinderen staat er veel op je agenda. Je hebt heel wat ballen hoog te houden en wellicht heb je soms het gevoel dat je achter de feiten aan holt. Dan is het zoeken hoe je ontspannen kunt zijn met je kind en partner, en vaak is genieten van je gezin dan al helemaal niet meer in beeld. Wanneer je je zorgen maakt over de opvoeding van je kind speelt dit zeker. Veel ouders kennen ook de worsteling niet te voldoen als ouder, het gevoel voortdurend te kort te schieten.

Mindful Parenting biedt een andere aanpak bij opvoedingsstress. In deze workshop maak je daar kennis mee. Niet het probleemgedrag van jouw kind staat centraal, maar jij als ouder! Het gedrag van jouw kind kan weliswaar de belangrijkste bron van stress in het gezin zijn, maar de stress die het bij jou als ouder veroorzaakt en hoe jij daar mee omgaat, is waarmee we werken.

In deze workshop leer je bewust te kijken naar wat belangrijk is voor jou en je kind. Je leert stil te staan en te handelen vanuit voor jou belangrijke waarden. Met Mindful parenting krijg je meer rust en kwaliteit in je relatie met je kind en dit maakt dat het dagelijks leven met je gezin rijker wordt.

De workshop is interactief en bestaat uit een lezing en praktische oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt toepassen. Wil je meer? Eind februari 2019 start er een acht-weekse training Mindful parenting.

Foto: Vivek Kumar Unsplash

Earlier Event: January 10
Creatieve Weldaad
Later Event: January 24
Creatieve Weldaad